model 模特兒相關討論 熱門區域 加入我們 finding model
model 貼 Job 相 / 短片 模特兒公司 / 影師招募model
model 相關討論/新人發問區 model news :: 模特兒相關新聞
JK 雜誌 & 虛擬新聞
[會員傾計區] [潮物 & 美容]
[會員貼相] [運程 & 心理測驗]
[貝拉舞蹈區] [日本潮流衣著]
[成為模特兒 :: become a model]
[更新我的模特兒資料]
[成為網頁封面女郎]
[agency找model]
[model自我宣傳]
[model刊登profile]
*
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.
您忘了 啟用您的帳號嗎?
19-12-2018, 09:29 pm

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間

送網頁設計增值服務 成為雜誌封面女郎 可能下一個就是你
JK 虛擬星途 Top 50 最受歡迎 Banner Star 成為網頁封面女郎
更新我的模特兒資料 找 model: search
<br />JK 經理人<br />Margaret媽
嚴禁色情自薦/招募, 警方定期放蛇行動

頁: [1] 2 3 |   向下
  列印  
作者 主題: Margaret媽開show  (閱讀 181238 次)
margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

JKvstar經理人margaret 媽

個人網站
« 於: 26-04-2008, 12:30 am »

身為JK Vstar 經理人~又要同大家講吓野啦 h

因為近來多咗好多新既JK Vstar~

所以係時候同你地講吓我同Parco係Jk既地位 h

我係JKVstar 既經理人~

大家都知道JK係點開始啦~仲未知既會員就要睇吓post 先:
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=2034.msg13880#msg13880

可似咁講:呢個網係我地一家人既心血黎~當然仲有一班老會員~

我地宜家有幾千位vstar,真係多過好多model公司~

我地jk會員好多黎玩既時候己係 Model ,可能因為網主同model公司有合作~

JKWebGirl 最新情報 之 我想帶一位WebGirl 上Starzpeople試鏡先!!
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=2696.msg19238#msg19238
..
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=3990.msg28921#msg28921

星期四帶兩位WebGirl上Starzpeople casting!

http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=3138.0

呀寶下星期會上Starz casting!!
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=4358.0

今日帶兩位WebGirl上Starzpeople 試鏡 + 見到好多Starz既星!
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=3174.msg23043#msg23043

所以JK開版既時候,已經開始有model入黎玩,會員見到pm我地問呢道點解有咁多model係道玩 d

其實有d會員就係道玩玩吓,之後做咗Model.

所以ParcoBaby de 向前一標開咗D區比D  model agency 入黎搵人合作~

呀carr同decem,草草 ,Karen_sugar,Yannia ,Tina*Dreamy地~

我好開心架~佢地宜家位位都好忙~
@"@ JK Model 會員 ☆  « 1 2 »
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=4035.0

個個叫我做margaret媽or媽媽.媽咪.因為我真係JK網主既媽媽黎 Grin
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=4947.msg37959#msg37959

我講過我冇偏心架個個係道玩既會員都係好似我d仔女係真心既 h

所以你地開post or pm我同我講既野我會記住 d

好似舊年標媽生日既時候~Decem係半夜開post唱咗支生日歌我聽~

*** 標媽就快生日啦, 請一齊講句祝福說話啦!! ***
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=4193.msg31562#msg31562

Decem標媽尋日生日呀~可能今年佢太忙唔記得咗返黎唱生日歌我聽啦

D JK仔女都會PM同我講心事~分享吓開心同唔開心既野~

佢地接job都會問我意見同講比我知佢地既感受~

好多謝佢地一直咁信任我~講佢地咁多心事比我知到~ b

...
因為佢地係pm我既~所以我未得佢地同意唔方便比大家睇~

我既回應就可以比大家參觀吓 e

加油,加油,加油 h

比心機呀,知道ma

聖誕快樂

行 catwalk 要放胆d 黎show 自己呀~

其實宜家d女仔真係比我地舊時多好機會呀

我都有行過catwalk後生果時~一上台個心好似從個口道跳咗咁架 b

不過落咗台又好鬼死開心0波:

放胆d文就得架啦~祝你成功呀

唔洗唔該呀~
因為我諗起~現代舞班女多數都係young girl.
所以咪send Email 比佢地 h

冇問題啦~我會同佢講嶂
我成日話係道玩既會員好似我既仔女咁~係真心架 h
我見到你地有咁多job 好開心既~

[四葉草]good呀 d
比心機呀,知道ma
我後生果時都有諗過去做演員架~
跟同學去TVB交咗表格~都唔去cast
宜家有d後悔架~

試下啦~
唔試點知得唔得wor Huh
cast唔洗驚架
放胆d show自己就得架啦~祝你成功呀~
我係電視見到你地好開心架~

上次去美心飲茶見到基斯@出前一丁40週年tvc
我好大聲話基斯呀 ~ c
兩個仔話[呀ma唔好咁大聲,你做乜咁開心]
四維d人到望住你呀~ Cheesy Cheesy

ok 啦
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=6806.msg48467#msg48467

要影多d靚相啦. h

如果相既風景ok就唔洗加banner back
咁會靚d同巧果會好dtim~
你睇吓其他banner就明~

所以下次影既時候要搵d風景靚既地方,咁影出黎人都會靚d Smiley
明白ma呀女 d

...
我未聽過呢個人~呀女小心d好~
我諗你問搆清楚d先啦

你問佢間公司係乜名~地址係邊道,電話呺碼?
有冇website等等啦?

我會比d公司係道開post搵人~佢冇需要pm你~

你睇吓個post先~自己再諗吓好唔好覆佢啦~ d

.............................................................
咁加油揾工啦

傻女唔洗唔開心架~人生會有機會呢

本來我同咗Parco話想同你整~ 

但佢話一定要我用婚紛相wor
因為呢個主題皇后wor

有好多野你會意想不到呢∼

有冇睇過irene 心裡的話∼
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=4264.msg32003#msg32003

佢之前pm過我都話好唔開心~

.........................................................................
乖女啦~

我好開心呀~你做女主角
我幫你post 出黎吓 Tongue

呢道有好多會員初初黎玩既時候都未做model架
Dreamy同irene,amy地~
佢地有D都係一標介紹佢地去model公司

見到宜家佢地好紅,好多job.
其實我都係好開心既  Grin

宜家d新會員就好似你咁已經係model
later 出咗硬照就放番你去道.

@"@ JK Model 會員 ☆  « 1 2 »

加油,十卜

乖女啦
之前irene pm我話佢好唔開心,咁耐仲未有機會做v-star

我話FANS要慢慢加上去架,我地d v-star 大多都係老會員黎,好似散姐,carr,
maggie,dreamy,Deam,標弟Emund,卓文,同其他好多v-star,JK一開始就有佢地架呀,所以佢地有好多fans0羅
ma ma我都係[/color]

@@加油 d
記得記得,個個我都記得架  h

之前irene 話佢好唔開心,咁耐仲未有機會做v-star
我話FANS要慢慢加上去架,我地d v-star 大多都係老會員黎,好似散姐,carr地,later會有Fans架la

^^"你一定會成功架   

welcome,
私影就係冇公開發表既照片0羅

呢道d哥哥姐姐係道玩咗好耐~所以d會員都認識佢地
有d宜家係model啦

@"@ JK Model 會員 ☆
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=4035.0

你咁細個女要小心d~如果有job要搵大人一齊去,知道ma h
當然可以叫媽媽~呢道d會員都係咁叫我架

Kathy 工展會行政服+台上mc
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=6541.0

另外~
上次你pm我問婚紗展既問題~我已經叫咗爵爺回應你架啦~
加油~

^^"同呀媽講叫佢伴你去model公司casting?

你同佢講自己好想try吓~但係又怕比人呃

我都知道有好多 model都會同ma  ma 一齊去0既

如果係正當既model公司同ma  ma 一齊去,一定會冇問題

welcome 呀女
表演的確可以增加膽量架  e

我仲有上台表演架,6月份有個中國舞既show Embarrassed
第一次上台真係好怕怕,但上多幾次就冇問題啦.

做model唔要靚,睇吓post 先:

你想入行做model,入黎睇咗先~
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=6772.0

呢道好多會員都係剛考完A-level.
佢地話  ma ma考完宜家上黎玩啦,
所以近來好會番咗黎
5月份會便多會員會番黎,因為F5果班都考完

唔洗怕, 十卜你
<加油

接得太多真係唔好架 Smiley
你咁young唔緊要啦 h
來日方長呢~大把時間影 Tongue

你當係玩票咁會開心d同冇壓力tim
宜家你又有讀書呢份正職既工.
model呢份FREELANCE咪玩吓啦  Lips Sealed

點先接到唔同類型ge job呢?
下次d公司入黎搵人~你覆吓 d post啦  Smiley
http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=6772.msg47695#msg47695

decem宜家都係城大讀緊書  Cry
佢都話讀完書才諗工作既野

@@"之前係你個blo睇到你為咗感情既事好唔開心.
又唔咁問你怕會越問越傷心  e

宜家應該冇晒事啦,係咪 b
人生不如意事十常八九.

聽你咁講~呀哥都好踼你,可能[家姐,堂姐]佢地唔低得你姐 e

唔會啦~哥哥去英國就會唔會再光火啦~你地接觸得小咗ma.
可能都時關系變番好,

Parco 哥哥同弟弟都係咁,宜家兩兄弟既感情好好~  Smiley

唔好嬲~一家一人一定會有兩句架啦{唔好放係心咪得Law}
我尋日先同Parco 哥哥咀戰~我win咗佢  Cheesy
^0^"佢唔夠我講

good luck加油啦

...
有時Parco問媽媽你記得晒JK D仔女嗎?

唔~有同我講過野既一定記住佢~

咁幾千位會員.你又估吓我可以記得幾多位呢? e

http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=6772.msg47693#msg47693

...
討論區免責聲明

☞ 本論壇只是一個自由的免費討論區,一切之留言及言論只代表留言者個人意見,
並不代表本討論區之立場;同時,由於受到「即時上載留言」運作方式所規限,
論壇管理人員不能完全監察及查證所有留言,同時亦表示不須負上任何法律責任。
若會員發現有留言出現問題,請聯絡版主及管理員☜
詳情將根據會員註冊協議為依歸。

« 最後編輯時間: 28-06-2009, 02:54 pm 由 margaret » 已記錄

* YaN = ]
JK夢工場 V-Star 1星級
博士
*

支持度 554
離線

« 回覆文章 #1 於: 26-04-2008, 12:20 pm »

MARGARET媽~
你琴日生日呀~
SORI呀!!我唔知道TIM><""

補返:生日快樂!!!
已記錄
Parco哥哥
管理員
博士
*

支持度 1532
離線

« 回覆文章 #2 於: 26-04-2008, 01:32 pm »

支持呀媽!! Cheesy
已記錄

一般香港網頁公司的網頁設計服務費用並不包括寄存和.com域名. 最後的隱藏收費往往會比預算高出1倍!

網頁皇的網頁計劃已包括必要的服務, 適合大部分客戶需求. 以優惠價格, 替你設計網頁.
* YaN = ]
博士
*

支持度 554
離線

« 回覆文章 #3 於: 26-04-2008, 02:03 pm »

HAHA~~做乜PARCO爸改名做PARCO哥哥!!
已記錄
Parco哥哥
管理員
博士
*

支持度 1532
離線

« 回覆文章 #4 於: 26-04-2008, 02:10 pm »

因為呀媽大晒加馬!

佢話呀我唔好叫Parco爸爸喎!

咁都係既, 我係仔仔, 一定要聽佢話啦! Cheesy

以後呢~~~我要叫你地做乖妹妹啦! hahaha!!!!

HAHA~~做乜PARCO爸改名做PARCO哥哥!!
已記錄

一般香港網頁公司的網頁設計服務費用並不包括寄存和.com域名. 最後的隱藏收費往往會比預算高出1倍!

網頁皇的網頁計劃已包括必要的服務, 適合大部分客戶需求. 以優惠價格, 替你設計網頁.
* YaN = ]
博士
*

支持度 554
離線

« 回覆文章 #5 於: 26-04-2008, 02:44 pm »

因為呀媽大晒加馬!

佢話呀我唔好叫Parco爸爸喎!

咁都係既, 我係仔仔, 一定要聽佢話啦! Cheesy

以後呢~~~我要叫你地做乖妹妹啦! hahaha!!!!

原來如此!!!!
以後要改口了!!!!!!
已記錄
≡°☆kayan
中學生
*

支持度 10
離線

« 回覆文章 #6 於: 26-04-2008, 02:57 pm »

MARGARET媽
唔知你生日啊~~~
補返生日快樂喔!!!
已記錄

skye_karen
中學生
*

支持度 32
離線

« 回覆文章 #7 於: 12-05-2008, 01:56 pm »

哈哈 雖然我係e度新人, 唔太認識你

不過睇過e度d post 之後, 覺得你真係好似係e 度model ge mama ^^

希望有一日.我都可以同你變熟d 做你個女la 哈哈哈 Cheesy
已記錄

www.fotop.net/skye_karen
mizunoyuri
幼稚園
*

支持度 0
離線

« 回覆文章 #8 於: 13-05-2008, 01:27 am »

margaret媽你好啊>u<
你跟parco哥哥付出的心力我看到了^ ^
我也會努力的! (笑)
已記錄
make_up_baby
幼稚園
*

支持度 0
離線

« 回覆文章 #9 於: 04-06-2008, 06:06 pm »

hihi~~多多指教~~我今日剛剛成為會員哦   d
已記錄
maggieB
小學生
*

支持度 11
離線

個人網站
« 回覆文章 #10 於: 04-06-2008, 10:57 pm »

mama..唔好意思啊.. b
我都唔知你生日...真係對唔住..
之後我都會記住架喇..!!
生日happy..
我係新人..咩都唔識..多多指教
已記錄

margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #11 於: 27-06-2008, 11:45 am »

@@"Thx,十卜 Smiley
個個要加油~知道ma d
已記錄

siufong
幼稚園
*

支持度 0
離線

« 回覆文章 #12 於: 05-08-2008, 08:20 pm »

margaret 媽*
我叫做小方呀:)
係今日先加入jk^_^
我好有心想去做一個好好既model
我肯去學野同埋嘗試!
知道您地會同一d model agency合作:)*
我真係好想試下去一d agency度試casting啊>_<
我14歲,係一個女仔:)
希望您俾我機會我去試下同埋學野丫tvt
已記錄
tungtung:)
中學生
*

支持度 0
離線

« 回覆文章 #13 於: 05-08-2008, 10:02 pm »

媽媽,我竟然吾記得同你講happy birthday ;(
而加即刻講番先 Grin
媽媽打左好多野牙
辛苦哂你喇~^^
已記錄

歡迎每位影師同化妝師搵我私影同練妝(:
只要你地吾介意冇經驗就得架喇.

my email: lem0ntea_0v0@yahoo.com.hk
my msn: tiff.yoyo810@hotmail.com
Agi
學士
*

支持度 42
離線

« 回覆文章 #14 於: 05-08-2008, 10:30 pm »

jk呢度真係變左好多..
由半年前轉版面開始..我就覺得佢1路變.
到左宜家..規模越黎越大. member都越黎越多.
以前既會員都越黎越忙. 越黎越多job.
講真..我真係好開心可以加入呢個大家庭ga.
有媽媽您呢個好媽媽同parco哥做經理人 ,
已經係我地member既福氣! >3<
因為要搞呢個網難 , 做1個好經理人更難!
我地會員冇咩可以做到幫到您地..
唯一做到既就係做既自己手上既所以job!
努力報答您地! <3

其實..每次番到黎,,睇到大家既靚相同job既成果..
真係好開心ga..呢個大家庭.. 我入左黎就冇諗住出番去..
可能係歸屬感啦..我真係好鐘意jk..
o係呢度真係好開心..我冇後悔.. =)

媽媽 parco哥..多謝您地..T^T
已記錄
☆KikiLau☆
☆悅☆
JK推介 model
學士
*

支持度 37
離線

☆KikiLau☆

個人網站
« 回覆文章 #15 於: 08-08-2008, 03:26 am »

媽媽:遲來的生日快樂!
你記得我嗎??
已記錄

fotop:
http://www.fotop.net/KikiLau
profile:
http://www.dcfever.com/models/view.php?id=1026
msn : lkk_kiki@hotmail.com
歡迎合作!
Parco哥哥
管理員
博士
*

支持度 1532
離線

« 回覆文章 #16 於: 08-08-2008, 11:55 am »

jk呢度真係變左好多..
由半年前轉版面開始..我就覺得佢1路變.
到左宜家..規模越黎越大. member都越黎越多.
以前既會員都越黎越忙. 越黎越多job.
講真..我真係好開心可以加入呢個大家庭ga.
有媽媽您呢個好媽媽同parco哥做經理人 ,
已經係我地member既福氣! >3<
因為要搞呢個網難 , 做1個好經理人更難!
我地會員冇咩可以做到幫到您地..
唯一做到既就係做既自己手上既所以job!
努力報答您地! <3

其實..每次番到黎,,睇到大家既靚相同job既成果..
真係好開心ga..呢個大家庭.. 我入左黎就冇諗住出番去..
可能係歸屬感啦..我真係好鐘意jk..
o係呢度真係好開心..我冇後悔.. =)

媽媽 parco哥..多謝您地..T^T

akkii妹妹, 好乖!
你要加油呀! Smiley
已記錄

Viya Tang
小學生
*

支持度 10
離線

個人網站
« 回覆文章 #17 於: 19-08-2008, 10:21 pm »

媽媽,我番黎嘞!因為之前個電腦壞左,所以上唔到網,依家可以嘞....... Cheesy
已記錄

My ablum --- http://www.fotop.net/vi0214vi

margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #18 於: 20-08-2008, 12:54 am »

Thx各位囡囡 Smiley
........................................
@@"Vicky 番黎啦,乖啦 Tongue
之前係你個blo睇到你好唔開心.又唔咁問你怕會越問越傷心  e
宜家冇晒事啦,係咪 Huh

人生不如意事十常八九.
加油啦 Smiley
« 最後編輯時間: 20-08-2008, 12:03 pm 由 margaret » 已記錄

xhirt
攝影師
中學生
*

支持度 10
離線

« 回覆文章 #19 於: 20-08-2008, 10:11 am »

祝 jk 永遠向前, 永不停步 ! 愈做愈大
已記錄

Canon 5D
Canon 24-105 L IS USM
Canon 70-200 f/4 L IS USM
Canon TS-E 24mm f/3.5 L
Canon 85mm 1.8
Tamron 500mm F8 Reflex
HELIOS40 1.5/85mm
Metz 58 AF-1 digital
頁: [1] 2 3 |   向上
  列印