model 模特兒相關討論 熱門區域 加入我們 finding model
model 貼 Job 相 / 短片 模特兒公司 / 影師招募model
model 相關討論/新人發問區 model news :: 模特兒相關新聞
JK 雜誌 & 虛擬新聞
[會員傾計區] [潮物 & 美容]
[會員貼相] [運程 & 心理測驗]
[貝拉舞蹈區] [日本潮流衣著]
[成為模特兒 :: become a model]
[更新我的模特兒資料]
[成為網頁封面女郎]
[agency找model]
[model自我宣傳]
[model刊登profile]
*
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.
您忘了 啟用您的帳號嗎?
06-12-2019, 01:30 am

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間

送網頁設計增值服務 成為雜誌封面女郎 可能下一個就是你
JK 虛擬星途 Top 50 最受歡迎 Banner Star 成為網頁封面女郎
更新我的模特兒資料 找 model: search
Virtual Model Agency 模特兒目錄
嚴禁色情自薦/招募, 警方定期放蛇行動

頁: [1] |   向下
  列印  
作者 主題: [JK 雜誌]JK cover girl windy_fong  (閱讀 8176 次)
margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

JKvstar經理人margaret 媽

個人網站
« 於: 01-04-2009, 03:39 pm »

今期搵 windy做封面女郎~大家入黎十卜吓~我會加分俾十卜既會

margaret: 你幾時開始加入 JKvstar.com?

自小有做model嘅夢想,係偶然嘅機會下見到jk嘅網,開頭只係八卦睇下,後來就開始以試下嘅心態登記成為jk嘅model,之後就定時post相上jk到等大家認識我認同我,到宜家了!

margaret: 聽jk影師講多咗好多人搵你影相wor~開心嗎?

好多影師揾我影相?唔敢當!只係大家肯比機會我e個新人姐~但聽到大家咁講我都好開心丫~至少有比人認同嘅感覺先~好有滿足感~!

margaret: 講番D加入左JK最開心既事聽聽?

我做model嘅時間唔係好耐~但係2008年12月開始到宜家短短幾個女耐我都好開心~例如係2月15個日係紅磡參加"模特兒超新人大賽"當日估唔到真係會有合作過嘅影師專程黎幫我影相幫我留個美好回憶,此外當日比賽我可以入到10強真係好意外驚喜,令我知道我我成功係因為身邊嘅人支持我認同我令我當日先有自信可以係台上show off自己。

margaret: 同邊個  JK 影師合作最多呢?

吾...其實無話同邊個影師合作得最多嘅,因為時間短只得3-4個月,而我又要返工變左時間好難夾到~所以好多都只係合作過一次,未有機會再次合作><

margaret: 有D乜野心事想同大家分享下呢?

心事?如果話係心事不如話係一d經驗啦~
其實每model係同影師出黎合作前應該要溝通多d同了解對方基本嘅黔1先會好d,因為有d人會成機以揾model影相約女仔出黎之後做D過份嘅行為,所以大家一定要小心同埋出去影相時要揾人陪,無人陪都帶定D防狼用品係身,以免自己有D唔開心嘅事發生啦^^

margaret:做左今期JK 雜誌既cover girl有何感受呀?

好開心JK今次會揾我做COVER GIRL,今次對我黎講係一個新嘅經驗,令我學到唔小新野之外,仲令我多左自信心,更有比人認同嘅感覺!

……………………………訪後感……………………………………
越來越多有水準既囡囡加入JKvstar.com~令我好開心呢.
大家都要加油成為Top model 啦~呢個就係送俾margaret媽既最好既禮物.

已記錄

Parco哥哥
管理員
博士
*

支持度 1533
離線

« 回覆文章 #1 於: 01-04-2009, 04:25 pm »

windy 妹妹連防狼用品都準備埋, 真係準備充足!

識得保護自己, 叻女!! 支持! Smiley

&&&....當然, 要thx呀媽既pro pro report啦!
已記錄

一般香港網頁公司的網頁設計服務費用並不包括寄存和.com域名. 最後的隱藏收費往往會比預算高出1倍!

網頁皇的網頁計劃已包括必要的服務, 適合大部分客戶需求. 以優惠價格, 替你設計網頁.
* YaN = ]
JK夢工場 V-Star 1星級
博士
*

支持度 554
離線

« 回覆文章 #2 於: 04-04-2009, 12:48 am »

support  windy  ^^
已記錄
windy_fong
中學生
*

支持度 6
離線

個人網站
« 回覆文章 #3 於: 16-04-2009, 12:31 pm »

多謝大家支持丫~希望大家可以比多D意見我令我有更多GA進步空間啦~^^
相簿:   http://ecfoto.net/windy71190/photo_sharing         
E-MAIL/MSN:   windy71190@yahoo.com.hk         
已記錄
伊莎貝拉 (標媽)
博士
*

支持度 299
離線

伊莎貝拉 (標媽)

個人網站
« 回覆文章 #4 於: 16-04-2009, 12:35 pm »

十卜加油~
已記錄

windy_fong
中學生
*

支持度 6
離線

個人網站
« 回覆文章 #5 於: 16-04-2009, 12:57 pm »

THX十卜!!!^^
http://webking.hk/index.php?page=23&vstar_id=7547
已記錄
windy_fong
中學生
*

支持度 6
離線

個人網站
« 回覆文章 #6 於: 18-04-2009, 12:48 am »

希望各儘支持我ga人都可以係jk到投我一票啦^^做我ga小fans啦^^
已記錄
margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

JKvstar經理人margaret 媽

個人網站
« 回覆文章 #7 於: 20-04-2009, 05:11 pm »

@@"拍左 mv未?
放番係道就得啦~我見到就會好似其他D cover girl咁幫你放番上~[jkvstar.com/jkJK 娛 樂 台]OK

http://ent.jkvstar.com/
已記錄

windy_fong
中學生
*

支持度 6
離線

個人網站
« 回覆文章 #8 於: 06-05-2009, 02:31 pm »

姓名 / Name﹕   Windy                           
年齡 / Age﹕   18   
身高 / Height﹕   170CM   
體重 / Weight﹕   110KG   
經驗 / Experience﹕CATWALK MODEL,HAIR SHOW MODEL,MAKE UP MODEL,私影MODEL,婚紗model
相簿:http://ecfoto.net/windy71190/photo_sharing               
E-MAIL/MSN:   windy71190@yahoo.com.hk   
希望大家會多多支持休息完之後鴽M我影多d相相啦^^

已記錄
windy_fong
中學生
*

支持度 6
離線

個人網站
« 回覆文章 #9 於: 07-05-2009, 01:51 pm »

開左新相簿丫~希望大家多多支持~上去留個言睇下啦^^

http://www.fotop.net/windy71190/windy71190

已記錄
頁: [1] |   向上
  列印  

前往: