model 模特兒相關討論 熱門區域 加入我們 finding model
model 貼 Job 相 / 短片 模特兒公司 / 影師招募model
model 相關討論/新人發問區 model news :: 模特兒相關新聞
JK 雜誌 & 虛擬新聞
[會員傾計區] [潮物 & 美容]
[會員貼相] [運程 & 心理測驗]
[貝拉舞蹈區] [日本潮流衣著]
[成為模特兒 :: become a model]
[更新我的模特兒資料]
[成為網頁封面女郎]
[agency找model]
[model自我宣傳]
[model刊登profile]
*
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.
您忘了 啟用您的帳號嗎?
22-05-2019, 01:49 am

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間

送網頁設計增值服務 成為雜誌封面女郎 可能下一個就是你
JK 虛擬星途 Top 50 最受歡迎 Banner Star 成為網頁封面女郎
更新我的模特兒資料 找 model: search
Virtual Model Agency 模特兒目錄
嚴禁色情自薦/招募, 警方定期放蛇行動

頁: [1] |   向下
  列印  
作者 主題: 嫩版宋熙年 JK cover girl chammy  (閱讀 14279 次)
margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

JKvstar經理人margaret 媽

個人網站
« 於: 01-03-2009, 12:41 pm »

今次 margaret要訪問chammy.
囡囡話佢知到會做今期既JK cover girl 好高興wor~佢話佢岩岩發完燒,一上網竟然會睇到d咁開心既野...好似發緊夢.
佢話朋友岩岩買左一部全港獨家既sony高清攝影機~今次真係有用~仲話既然有D咁好既機會~佢會努力做靚D俾大家睇~咁會員就落足眼力睇吓chammy佢靚唔靚靚la!!

1. 點解你會加入 JKvstar.com呢 ?

有個我好中意既model,我0係佢個fotop度link入黎JKvstar,然後覺得呢度好多人好好玩,又有好多宣傳自己既機會,所以我咪想跟住加入咯,至於果個model係邊個呢,嘻嘻唔講....怕羞....不過如果margaret媽私下問既話,我會答:]

2. 聽講你近來接多左job wor~開心嗎?

開心一定會開心,不過我更加想多謝:
1)俾機會我既人包括:影師,model公司,仲有 JKvstar,呵呵^o^v
2)用心教導我既人包括:影師(教我好多野啦),model公司(教我行路行好d,儀態好d),uonlive台既人(教我講野),我而家既男朋友(整到我靚靚既人),仲有其他化妝師(真係教我好多野),排舞導師(雖然隻腳好痛)
多謝佢地唔介意我d小姐脾氣,我知我自己好易扭計,我會聽你地話努力去改,仲有唔好咁多懶音:[

3. 講下加入左JK既趣事好ma?

趣事就...暫時未有...
不過因為我仲係個半工讀IVE生,好忙,平時想用手機開下JK個網,不過結果都係失敗既...唔知點解?!

4. 同邊位  JK 影師合作最多呀?

我入黎既日子尚短,由呢一刻開始希望各位JK 影師可以同我合作啦!

5. 同 jk既會員分享吓心事嗎?

因為我真係唔係咩紅model,所以入黎初期都好怕人地唔侵我玩架...
以前0係第二d model網會有d咁既情況...
不過,呢度唔會lor,margaret媽呀,Paco哥哥呀,我知道佢地好忙,不過d post佢地全部會睇既,仲會加分,呵呵∼☆

6. 可以講下你今次做左 JK 雜誌既cover girl感受呢?

本來都想試下寄段片俾margaret媽架喇,估唔到margaret媽都覺得我可以做cover girl,梗係開心啦,我希望可以做到最靚既野出黎,提升自己個人形象之餘,又可以提升網頁皇既企業形象麻~

……………………………訪後感……………………………………
 chammy俾我既感覺係位好進取又開朗既女孩子~你睇佢一入黎玩就同自己整咗咁多靚靚banner就知道啦.
仲咁怏搞掂條片俾我~真係好乖女同好醒目呢.
其實你地既MV係會對自己有幫助~因為你係網路搵JKVstar係會搵到自己既MV架 .

« 最後編輯時間: 22-06-2009, 06:18 pm 由 margaret » 已記錄

margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #1 於: 01-03-2009, 12:56 pm »

放左上 JK 娛樂台 會員十卜下 Smiley
http://ent.jkvstar.com/?display_by=display_post&ID_TOPIC=12359
..........................................................................................
請會員十卜下~
為咗方便大家~各位會員可以先去囡囡 既profile 做左Fans先~
http://webking.hk/index.php?page=23&vstar_id=7476

Click 成為她的 Fans
Click 收看她的虛擬電視劇
Click 送鮮花給她
Click 購買她的電影門票
Click 購買她的演唱會門票

我會加分俾十卜既會員~

已記錄

margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #2 於: 02-03-2009, 09:23 am »

^^"十卜吓~想唔想加分 Smiley

下次自己出cover都會咁架~冇人回應~
@@"JK精神~多d十卜人地ma f
已記錄

Parco哥哥
管理員
博士
*

支持度 1532
離線

« 回覆文章 #3 於: 02-03-2009, 09:33 am »

Support chammy! nice!

答得好好! Smiley

& 支持呀媽!!!
已記錄

一般香港網頁公司的網頁設計服務費用並不包括寄存和.com域名. 最後的隱藏收費往往會比預算高出1倍!

網頁皇的網頁計劃已包括必要的服務, 適合大部分客戶需求. 以優惠價格, 替你設計網頁.
* YaN = ]
JK夢工場 V-Star 1星級
博士
*

支持度 554
離線

« 回覆文章 #4 於: 02-03-2009, 09:04 pm »

support  charmmy
support  mama

ps....mama~~打漏左個"r",,,,,係charmmy啊.....
已記錄
margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #5 於: 03-03-2009, 09:59 am »

^^"charmmy"~冇ar 佢個名我係copy and 貼上架~  c
睇清楚d有"r"架wor Smiley
已記錄

祖兒
JK推介 model
學士
*

支持度 70
離線

« 回覆文章 #6 於: 03-03-2009, 04:00 pm »

come to support Charmmy and mama Smiley
已記錄

http://www.fotop.net/joeygioia (http://www.fotop.net/joeygioia)

margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #7 於: 05-03-2009, 10:06 am »

@@"加分 Smiley
已記錄

Parco哥哥
管理員
博士
*

支持度 1532
離線

« 回覆文章 #8 於: 05-03-2009, 05:52 pm »

自我介紹短片錄得好好! Charmmy 妹妹加油!! Smiley
已記錄

一般香港網頁公司的網頁設計服務費用並不包括寄存和.com域名. 最後的隱藏收費往往會比預算高出1倍!

網頁皇的網頁計劃已包括必要的服務, 適合大部分客戶需求. 以優惠價格, 替你設計網頁.
charmmy
小學生
*

支持度 18
離線

« 回覆文章 #9 於: 09-03-2009, 03:51 am »

十卜下自己先 Grin
換埋張靚仔相
fit哂 Cheesy
已記錄

本人乃中國移動(941)總裁王建宙支持者

http://www.fotop.net/togu

http://www.xanga.com/ninitogu
伊莎貝拉 (標媽)
博士
*

支持度 299
離線

伊莎貝拉 (標媽)

個人網站
« 回覆文章 #10 於: 26-06-2009, 04:55 pm »

推~ Smiley
已記錄

mizzkaty
JK推介 model
學士
*

支持度 19
離線

個人網站
« 回覆文章 #11 於: 26-06-2009, 06:24 pm »

好令女 Grin
已記錄

我的MSN: k_hwy@ymail.com
頁: [1] |   向上
  列印  

前往: