model 模特兒相關討論 熱門區域 加入我們 finding model
model 貼 Job 相 / 短片 模特兒公司 / 影師招募model
model 相關討論/新人發問區 model news :: 模特兒相關新聞
JK 雜誌 & 虛擬新聞
[會員傾計區] [潮物 & 美容]
[會員貼相] [運程 & 心理測驗]
[貝拉舞蹈區] [日本潮流衣著]
[成為模特兒 :: become a model]
[更新我的模特兒資料]
[成為網頁封面女郎]
[agency找model]
[model自我宣傳]
[model刊登profile]
*
歡迎光臨, 訪客. 請先 登入註冊一個帳號.
您忘了 啟用您的帳號嗎?
18-11-2018, 06:00 pm

請輸入帳號, 密碼以及預計登入時間

送網頁設計增值服務 成為雜誌封面女郎 可能下一個就是你
JK 虛擬星途 Top 50 最受歡迎 Banner Star 成為網頁封面女郎
更新我的模特兒資料 找 model: search
<br />JK 經理人<br />Margaret媽
嚴禁色情自薦/招募, 警方定期放蛇行動

頁: [1] 2 3 |   向下
  列印  
作者 主題: 偷照片,個人資料,黑人憎(立即報警求助)  (閱讀 64318 次)
margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

JKvstar經理人margaret 媽

個人網站
« 於: 06-12-2008, 05:30 pm »

由第一代既JKVstar開始~時不時都有d囡囡pm我話比人偷照片 Angry

我覺得佢地都有自己既fotop同其他可放相片既web~

果d衰人不一定係jk偷相 h

Jkvstar 佢地話post得d相出黎唔介意比人睇~但未得佢地既同意就0拿偷照片放係其他forum已經不對. a

仲要用粗口,惡言直接不停系落人~實在太過份~

我好希望唔會係我地既會員做既~因為大家都知道Margaret媽最唔仲意呢d人~

人貴自知,,請 自 律.
.................................................................

其實之前都會有人係 jk d囡囡相片既 post道粗口,惡言.批評等等

但全部回應都俾我地既版主刪除哂~因為如果覺得d會員唔靚,可以唔睇同唔十卜佢地~

人身攻勢,批評等等既回應~我地jk唔會按受~

偷照片~黑人憎(post立即被刪除) h :

« 最後編輯時間: 30-04-2009, 11:25 pm 由 margaret » 已記錄

祖兒
版主
學士
*

支持度 70
離線

« 回覆文章 #1 於: 06-12-2008, 06:42 pm »

支持媽媽!
希望咁多位遇到咁既事都唔好為此放棄自己既夢想
已記錄

http://www.fotop.net/joeygioia (http://www.fotop.net/joeygioia)

mizzkaty
JK推介 model
學士
*

支持度 19
離線

個人網站
« 回覆文章 #2 於: 06-12-2008, 08:21 pm »

講得好..我支持:)
已記錄

我的MSN: k_hwy@ymail.com
* YaN = ]
JK夢工場 V-Star 1星級
博士
*

支持度 554
離線

« 回覆文章 #3 於: 07-12-2008, 12:55 am »

SUPPORT!!!

己所不欲  勿施於人 Angry
已記錄
Parco哥哥
管理員
博士
*

支持度 1532
離線

« 回覆文章 #4 於: 07-12-2008, 11:32 am »

支持呀媽!!!
已記錄

一般香港網頁公司的網頁設計服務費用並不包括寄存和.com域名. 最後的隱藏收費往往會比預算高出1倍!

網頁皇的網頁計劃已包括必要的服務, 適合大部分客戶需求. 以優惠價格, 替你設計網頁.
IvY*
小學生
*

支持度 3
離線

« 回覆文章 #5 於: 07-12-2008, 12:23 pm »

margaret媽,,我支持你牙,,
因為黎個行為真係好差勁牙,,,
我曾經都試過俾人post左d相係d forum度,,,
d人仲要扮係自己*好過分牙,,,所以我好明白俾人偷相亂放係forum度,,,
而又5知人地會點講,,,,真係好難受ga***><
已記錄

http://www.fotop.net/babyivy/
Liki
幼稚園
*

支持度 0
離線

« 回覆文章 #6 於: 07-12-2008, 12:24 pm »

完全同意!!!
已記錄
margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #7 於: 07-12-2008, 12:40 pm »

爵爺,同jk各區版主一早己講過有人未經model既同意就0拿偷照片放去其他平台.

佢地仲入黎JK賣佢地既平台廣告~爵爺立即回應佢地話,佢地未經model既同意就話人地係佢地既model 會員.

我咁諗我地jk都係方便d model 會員係道搵job.其他平台一樣可以咁做~
但係未得model 本身同意放佢既個人資料同照片就太過分~

所以我加咗版規 ---
3 開post叫會員入個人資料,照片ect........即時Delete.[會侵害他人私隱]

有jk囡囡話成日收到D不明來歷既email問佢地係咪乜乜公司既model.
覺得好煩.

佢地同我講只係黎左jk玩~冇可能會有d咁既問題~

我同佢地講:呢個網路既世界,真係冇乜辦法解決到呢個問題~

我都三日內收到收成百封email啦~

都係果句:[人貴自知,,請 自律.]

« 最後編輯時間: 07-12-2008, 05:28 pm 由 margaret » 已記錄

margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #8 於: 07-12-2008, 02:13 pm »

d人仲要扮係自己*好過分牙,,,所以我好明白俾人偷相亂放係forum度,,,
我都想知道有乜辦法係網上世界解決到冒認人既問題  Huh
任時只能靠大家自律啦!!

之前有會員告發有人用別人既照片接job.
後來有關人士係JK開咗post閙人 ~

我同佢講如果有問題既時候開post閙人 呢道就會做咗吵架既平台.
有否諗過影響jk呢~

我地能夠做到既只能deleted左用別人既照片接job既會員,因為呢d都係佢私人既問題黎.
咁佢今日仲意做 gill 明日又做呀sa, 我都冇理由去管人地既自由.
我最多唔歡迎佢入黎玩,除此之外都冇乜野可以做得到.

其實佢可以立即唔用佢,又或者搵佢當面閙.
番黎開post閙做乜呢!!

你叫margaret媽信邊個好~ Huh
其實口有口講...鼻有鼻話...
我都未見過你地 b

咁佢話果D相係佢係化妝後影~宜家呢個樣係化妝前~
你點答佢好~仲有我地係第三者~根本唔清楚件事~

比我就立即唔用佢啦~係咪 Cheesy

« 最後編輯時間: 07-12-2008, 05:35 pm 由 margaret » 已記錄

IvY*
小學生
*

支持度 3
離線

« 回覆文章 #9 於: 07-12-2008, 04:22 pm »

我都想知道有乜辦法係網上世界解決到冒認人既問題&nbsp; Huh
任時只能靠大家自律啦!!

之前有會員告發有人用別人既照片接job.
後來有關人士係JK開咗post閙人 ~

我冋佢講如果有問題既時候開post閙人 呢道就會做咗吵架既平台.
有否諗過影響jk呢~

我地能夠做到既只能deleted左用別人既照片接job既會員,因為呢d都係佢私人既問題黎.
咁佢今日仲意做 gill 明日又做呀sa, 我都冇理由去管人地既自由.
我最多唔歡迎佢入黎玩,除此之外都冇乜野可以做得到.

其實佢可以立即唔用佢,又或者搵佢當面閙.
番黎開post閙做乜呢!!

你叫margaret媽信邊個好~ Huh
其實口有口講...鼻有鼻話...
我都未見過你地 b

咁佢話自果D相係佢係化妝後影~宜家呢個樣係化妝前~
你點答佢好~仲有我地係第三者~根本唔清楚件事~

比我就立即唔用佢啦~係咪 Cheesy

一句講晒,,,希望個D人會識得尊重每一位MODEL*同樣都尊重一下自己,,
5好做D咁冇道德既野,,,*
已記錄

http://www.fotop.net/babyivy/
margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #10 於: 07-12-2008, 10:00 pm »

我一早都想開post講呢個問題架啦 f

不過都係唔想提番起~令到jk D囡囡唔開心.

但近日又有囡囡pm我,我實在忍無可忍 f

如果我唔講出黎~d人真係當我知wo.

仲上黎賣平台廣告~

面係人地俾~架係自己掉.

已記錄

margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #11 於: 10-12-2008, 01:45 pm »

我又呢講野~大家知否有間實恵家居呢? Huh

佢之前係我家居左近開左一間~我為左買野有折扣~所以入左會~

之前都有二十年啦~

後來佢地冇0拿0拿寄張唔知乜名既信用咭俾我~

我咪打電話同佢地講話5要~黠知佢話5 得wo~仲話如果取消要收費~

我真係比佢激死 f~

我點都唔要~寄番比佢地~

仲有佢地信用咭台既接線太態度勁差~
又話唔洗錢wo~乜乜乜wo~

你比我就要要~呢個係乜野世界~嬲得我 f

« 最後編輯時間: 10-12-2008, 09:16 pm 由 margaret » 已記錄

wilfred_5
攝影師
博士
*

支持度 43
離線

新丁1名

個人網站
« 回覆文章 #12 於: 10-12-2008, 01:54 pm »

Agree agree ar ..... 偷照片 is very 黑人憎 ga .....  Angry
已記錄

我的爛相簿.... http://www.fotop.net/wilfred
margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #13 於: 10-12-2008, 03:40 pm »

Agree agree ar ..... 偷照片 is very 黑人憎 ga .....  Angry
@@"呀5,係我忠心fans呀,
又加分比比你啦 h
已記錄

wilfred_5
攝影師
博士
*

支持度 43
離線

新丁1名

個人網站
« 回覆文章 #14 於: 10-12-2008, 04:00 pm »

Agree agree ar ..... 偷照片 is very 黑人憎 ga .....&nbsp; Angry
@@"呀5,係我忠心fans呀,
又加分比比你啦 h

e ~~~ thx margaret mum
已記錄

我的爛相簿.... http://www.fotop.net/wilfred
祖兒
版主
學士
*

支持度 70
離線

« 回覆文章 #15 於: 10-12-2008, 06:29 pm »

之前都有二十年啦~

後來佢地冇0拿0拿寄張唔知乜名既信用咭人俾我~

我咪打電話同佢地講話5要~黠知佢話5 得~仲話如果取消要收費~

我真係比佢激死 f~

我咪唔要~寄番比地~

c 佢會唔會乘機收年費架?
雖然而家好少, 但係重有D咭會收唔知年費定月費,
如果佢要你比錢緊係去告佢啦~!
唔係佢只係比張卡你咁就由佢算....
已記錄

http://www.fotop.net/joeygioia (http://www.fotop.net/joeygioia)

margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #16 於: 10-12-2008, 07:42 pm »

之前都有二十年啦~

後來佢地冇0拿0拿寄張唔知乜名既信用咭人俾我~

我咪打電話同佢地講話5要~黠知佢話5 得~仲話如果取消要收費~

我真係比佢激死 f~

我咪唔要~寄番比地~

c 佢會唔會乘機收年費架?
雖然而家好少, 但係重有D咭會收唔知年費定月費,
如果佢要你比錢緊係去告佢啦~!
唔係佢只係比張卡你咁就由佢算....
佢唔收年費都唔要啦~咁鬼多張咭~邊得閒用都佢個張姐~
佢地都傻傻地既~話一世唔收年費wo~你用啦

佢俾我就一定要接受架~今日比張咭姐~天日比個老豆我~我咪要同佢養過世 Roll Eyes
..........................................................
我係想舉過例子~

有人回應爵爺話佢地冇收model D錢.
放model  既個人資料同照片係佢地道冇收錢~

但係有冇問過人地先~你話唔洗錢就放得呀~
我唔得0羅~你咪鬼放我上去~我報案架,搵警察拉人封號 f
« 最後編輯時間: 10-12-2008, 09:20 pm 由 margaret » 已記錄

祖兒
版主
學士
*

支持度 70
離線

« 回覆文章 #17 於: 10-12-2008, 08:09 pm »

對...
好似賣緊政府個"拒收電子商業登記冊"個廣告 Cheesy
媽媽息怒啦...
我諗我地而家可以做既係將"嚴禁偷相 違者斬"大大隻字post出離,
希望可以幫到JK Model唔好再比人拎相啦... Huh

媽媽多人搵呢,
msg box爆左 c
已記錄

margaret
版主
博士
*

支持度 773
離線

個人網站
« 回覆文章 #18 於: 10-12-2008, 09:27 pm »

msg box又爆左啦~

宜家好d架啦~舊時d人又話要搵邊個model,又話要搵番個post,
又話乜乜公司~搞到日日爆~

所以咪要開post鬧人Law,搞到margaret ma 好似成日開post鬧人咁 g g

http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=5803.msg43039#msg43039
已記錄

祖兒
版主
學士
*

支持度 70
離線

« 回覆文章 #19 於: 11-12-2008, 12:56 pm »

msg box又爆左啦~

宜家好d架啦~舊時d人又話要搵邊個model,又話要搵番個post,
又話乜乜公司~搞到日日爆~

所以咪要開post鬧人Law,搞到margaret ma 好似成日開post鬧人咁 g g

http://jkfashionguide.com/bbs/index.php?topic=5803.msg43039#msg43039

媽媽受歡迎嗎~! Cheesy
已記錄

頁: [1] 2 3 |   向上
  列印  

前往: